Työnohjaus ja asiantuntijapalvelut

Työnohjaus

Työnohjaus on oman työn, työn vaatimusten, toimintatapojen ja oman itsen tutkimista, arviointia ja kehittämistä työnohjaajan avulla. Työnohjauksen päämääränä on myös kehittää ohjattavan työssä jaksamista, työn tekemistä sekä kehittymistä omassa työssään. Vaikka työnohjauksessa voidaan hyödyntää konsultatiivista otetta se ei ole konsultointia. Työnohjaus ei ole myöskään terapiaa, vaikka sillä voi olla terapeuttisia vaikutuksia.

Olen STO ry:n hyväksymä työnohjaaja (keho-orientaatio) ja työskentelyn aikana keholliset harjoitukset voivat keskustelun lisäksi olla osa työnohjausprosessia erityisesti oman vireystilan ja työn kuormittavuuden vähentämisen näkökulmasta.

Koulutukset

Teen myös työyhteisöille ja heidän asiakkailleen koulutuksia räätälöidysti liittyen perhe- ja pariterapiaan, työssä jaksamiseen sekä vanhemmuuden teemoihin. Kysy lisää ja tehdään yhdessä juuri sinun kohderyhmääsi kiinnostava koulutuskokonaisuus!

Lastensuojelun systeemisen mallin perheterapeutti (THL)

Systeemisen toimintamallin tavoitteena on tuoda lastensuojeluun perheterapeuttisia menetelmiä ja systeemistä ajattelua, jotta lapsen ja perheen tilanne nähtäisiin laajempana kokonaisuutena. Systeemisessä ajattelussa huomiota kiinnitetään asiakkaan toimintaympäristöihin ja vuorovaikutussuhteisiin, jotta perhettä voidaan tukea mahdollisimman hyvin. Myös yksittäisen työntekijän taakka kevenee, kun asiakkaan tilannetta voidaan käydä yhdessä perheen ja kollegoiden kanssa systeemisissä viikkokokouksissa.

Olen toiminut Helsingin jälkihuollossa systeemisen tiimin perheterapeuttina 2020-2021. Minulla on THL:n koulutus ko. malliin ja sen lisäksi 1,5v työkokemus systeemisen tiimin perheterapeuttina toimimisesta. 

Hinnasto

Yksilötyönohjaus 60 min 120€ + alv 24%

Yksilötyönohjaus 90 min 150€ + alv 24%

Ryhmätyönohjaus 2-3 henkeä 90 min 280€ + alv 24%

Ryhmätyönohjaus 4-8 henkeä 90 min 320€ + alv 24%

Isommat ryhmät, luennot, koulutukset ja muut asiantuntijapalvelut, Pyydä tarjous!

*Varatun ajan peruutukset veloituksetta viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ajanvarauksesta veloitetaan hinnaston mukainen palvelun hinta.”

Kysy tarjous, mikäli omasta systeemisestä tiimistänne puuttuu perheterapeutti!